perjantai 23. tammikuuta 2009

Näkymätön

Mistä tunnistat taistelutoverin, tärkeän liittolaisen, puuttuvan puolikkaan tai rinnalla kulkevan ystävän?

Hän tulee luoksesi, vierelle jää. Näet sen katseesta, hyvästä olosta heidän lähellään. Mistään ei purista, ahdista ja voit lepattaa takki avoinna tuntematta kylmää. Ystävän kanssa huomaat olevasi vapaa kaikesta, ei hallintaa ja valtataisteluita, pelkkä oleminen on vain se kaikki -parasta.

Usein rakastuessamme sokaistumme, toisin kuin luullaan emme itse ihmisestä vaan energiasta. Saamme tunteen kautta sitä suuren määrän ja huipun laskeuduttua ihmettelemme uutta maata jalkojemme alla.

Luin jokin aika sitten kirjan jossa ihmisten vallantavoittelun selitettiin johtuvan energiasta, taistelemme toistemme, maailman ja luonnonvarojen energioista. Ihmisten välinen kanssakäynti voi olla pahimmassa tapauksessa energian imemistä, varastamista, taistelua. Missä ja miten opimme oikean tavan rakastamaan ja antamaan energian virrata vapaasti? Jokainen oman polkunsa eri vaiheissa - alussa, myöhemmin tai ei koskaan.

Pidä rakkaat lähelläsi, pidä hyvä huoli tärkeistä ihmisistä rinnallasi. Ystäväni sanoin, muista missä on kotisi ja jos et sellaista omaa, hanki se ja nopeasti. Koska maailma ei ole täydellinen, lisään - rakenna siihen tukeva katto ja ikkunat sadepilvien varalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti