torstai 23. huhtikuuta 2009

Ihmiset jotka elävät, näkevät ja kuulevat

Toiset hahmot, elämänmuodot kutsuvat luokseen, ne hakeutuvat seuraasi enemmän kuin muut. Näkymätön ja selittämätön vetovoima vetää kohteita toistensa luo, janoten tuoksuja, hajuja, elämän sykettä.

On arvokasta vain olla ja havainnoida, kun vierellä on hieno eläin tai ihminen. Suurin voima on aina näkymätöntä, sen aistii ilmassa ja usein se on sanatonta.

Olet kuuleman mukaan lähikehityksen vyöhykkeellä aina itseäsi sopivasti edistyneempien kanssa, jos tasoero on liian suuri vaikutus jää vähäisemmäksi. Toinen tietää kaiken avaruudesta, toinen tieteistä ja taiteista. Eniten minua tuntuvat kiinnostavan eläimet ja ihmiset jotka elävät, näkevät ja kuulevat.

Eläimet vain kertovat koruttomasti, omilla reaktioillaan totuuden. Antavat sinulle avaimet keskusteluun vain havainnoimalla lisää, luovuttamalla niille täydellisen läsnäolosi. Kommunikaation taso nousee hienojakoisemmaksi, joka kerta rikastuttavan läheisyyden ja kokemuksien kautta.

Ihmiset toimivat kehittyneemmin, tosin sitäkin hankalammin - useimmiten. Viisaankin ihmisen kommunikaatio ja sosiaaliset taidot saattavat olla järjenjuoksua hitaammat, puutteelliset ja kokemuspohja olematon.

Naiset puhuvat paljon ja joskus kaatuvat omaan monimutkaiseen tarinaansa, ajatuksien tulvaan. Miehet, ilman miehiä tasapaino ei vain säilyisi. Miehet toimivat, havainnoivat ja toimivat. Rakastan miehiä, en voisi elää ilman heitä. En tiedä mitään niin romanttista kuin miestä sanomassa, rauhallisesti, mutta varmasti naiselle, lopeta hössötys ja tule tänne.

Vikansa on kullakin, mutta myös ne edistyneet osatkin.

Kielletty kaupunki, Pekingin keskustassa. Sain kuvan ystävältä. Jokin tässä kuvassa vain kiehtoo, sen hahmo kutsuu, vetää puoleensa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti