maanantai 3. elokuuta 2009

Hetket ikuisuudessa

Kuljet kadulla ja näet edessäsi kaksi ihmistä, rakasta ystävää. He kulkevat rinnakkain, onnellisina, kantaen maailman suloisinta lasta. Samaan aikaan saat puhelimeesi viestin. Kuvan kauniista tyttölapsesta, rakkaiden ympäröimänä, juuri nimen saaneena. Mietit, aika – pysähdy tähän hetkeen.

Istut koneessa ja olet lähellä vieressä istuvan vanhan naisen. Jaat kokonaisen elämänkaaren matkustaessa. Kuulet tyttärestä, joka on työnsä ja perheensä ohella onnistunut rakastamaan ja hoitamaan yhdeksää hevosta. Hän on osallistunut maailman parhaiden matkaratsastajien uskomattomaan aavikkokisaan. Ratsastaa täydestä sydämestään ja lukeutuu harrastajana maailman kärkeen. Jaat eläinrakkauden, saat uuden ystävän. Mietit, ystävällisyys ja hymy – annat aina yhtä paljon.

Otat päiväunet pienen pojan kanssa, ulkona kantautuvan suurkaupungin melun vaimetessa. Heräät ja katsot vieressä puhisevaa pientä ihmistä. Nouset ja kävelet olohuoneeseen, näet ystävän hymyn ja tunnet olosi ihanan rauhalliseksi, kuin kotona. Mietit, sielunkumppanuus ja avoimuus – olemme yhdessä ikuisesti.

Saat käteesi uuden kirjan ja avaat sen. Luet tärkeän sakran, saat tietoa ja voimaa, jolla kulkea läpi uusien haasteiden. Tiedät samalla miksi matkasi on ollut kaikkinensa tärkeä. Mietit, intuitio ja vaiston voima - häkellytä vivahteillasi.

Näet tuloaulassa lämpimän hymyn ja autossa sinut ottaa vastaan pieni ja elämäniloinen ystävä. Olet ikävöinyt tuntea lämmön lähelläsi ja halata ikäväsi kyllyydestä. Mietit, hyvyys ja lämpö – olettehan lähellä, kaiken varalta.

Faith is the power to stand up to the madness and chaos of the physical world while holding the position that nothing external has any authority over what heaven has in mind for you. Caroline Myss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti